Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Oι Kasabian και τα αλογίσια μπέργκερ

Οι Βρετανοί και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kasabian αποκάλυψαν πως στον καινούριο τους δίσκο -που δεν έχει ακόμη όνομα- θα υπάρχει κομμάτι που στους στίχους του θα αναφέρεται στο γνωστό διατροφικό σκάνδαλο της περασμένης χρονιά, όταν βρέθηκε αλογίσιο κρέας σε χοιρινά μπέργκερ.Ο κιθαρίστας και συνθέτης του συγκροτήματος, Serge Pizzorno, εξηγεί ότι το τραγούδι βασίστηκε σε μεταμεσονύκτιες συζητήσεις που είχε με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Tom Meighan, όταν βρίσκονταν σε περιοδεία, ενώ ο Meighan το περιγράφει σαν κωμικό και καρτουνίστικο.

Το επίμαχο τραγούδι περιλαμβάνει τον στίχο «Horsemeat in the burgers, people commit murders» και αντί για "Horsemeat" που ονομάζονταν αρχικά, τελικά θα ονομάζεται "Ezz-Ehh".

Το καινούριο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και ο Tom Meighan δήλωσε ότι ''θα είναι ένα πολύ επικίνδυνο ναρκωτικό''!!! 

Η μπάντα θα εμφανιστεί το καλοκαίρι στο Ejekt φεστιβάλ των Αθηνών για δεύτερη φορά αφού και πριν από δυο χρόνια ήταν Headliners στο ίδιο φεστιβάλ. Πηγή : nme.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου