Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Σατανικό μωρό σπέρνει τον τρόμο στην Νέα Υόρκη

Αν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη, προσοχή προσοχή! Ένα καρότσι με ένα τρομακτικό μωρό κόβει βόλτες και κοψοχολιάζει τους ανυποψίαστους περαστικούς.

Πρόκειται για μια φάρσα- viral προώθηση της ταινίας θρίλερ "Devil's Due".
Το εν λόγω βίντεο είναι δημιουργία της εταιρείας μάρκετινγκ "Thinkmodo", η οποία έχει άκρως δημιουργικές ιδέες. Μάλιστα, είχε "χακάρει" μέχρι και τις βιντεο-οθόνες της στην Times Square για να προωθήσει το θρίλερ "Limitless".

Αυτή τη φορά, προωθεί το θρίλερ "Devil's Due", το οποίο ξεδιπλώνει την ιστορία ενός νεαρού παντρεμένου ζευγαριού, το οποίο ανακαλύπτει ότι το μωρό τους είναι το μωρό του σατανά.

Μετά από πολύ σκέψη, δημιούργησαν μια άκρως τρομακτική κούκλα-ρομπότ, την οποία την έβαλαν σε ένα καρότσι, το οποίο άφησαν να βολτάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τρομάζοντας τους περαστικούς.΄Ένα καρότσι με ένα τρομακτικό μωρό βρισκόταν ανάμεσα στους περαστικούς οι οποίο σκύβοντας να δουν τι γίνεται, εκείνο πεταγόταν και τους τρόμαζε με την άσχημη όψη του.

Η εταιρεία, μάλιστα, προσέλαβε τρεις κάμεραμαν για να καταγράψει τις αντιδράσεις του κόσμου. Το σατανικό μωρό είχε ενσωματωμένο και μικρόφωνο και έτσι ακουγόταν να κλαίει.

"Ήταν ένα κοινωνικό πείραμα για να δούμε πόσοι άνθρωποι θα έκαναν τον κόπο να κοιτάξουν ένα παρατημένο καρότσι", είπαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ποικίλες, από κραυγές φόβου μέχρι που μια γυναίκα κάλυψε με μια κουβέρτα το μωρό για να μη το βλέπει ενώ κάποιοι το κοίταγαν άφωνοι.

                      



Πηγή : http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου