Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Live N Roll : Τα καλύτερα live της εβδομάδας

Εντάξει δεν είναι και πολλές οι επιλογές αυτήν την εβδομάδα, το ξέρω, αλλά και να ήταν τι να το κάναμε? Οι επετειακές συναυλίες για τα 30 χρόνια live πορείας των Last Drive επισκιάζουν τα πάντα. Οι Drive έχουν ετοιμάσει καταπληκτικά πάρτι έχοντας στο πλευρό τους σημαντικότατα ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, και πιστεύω πως ο κάθε ροκ εν ρολάς που σέβεται τον εαυτό του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί εκεί.



1. The Last Drive and special friends 30 Years (A)Live
Παρασκευή & Σάββατο 20-21/12 Gagarin 205 Λιοσίων 205, Αθήνα
Δευτέρα 23/12  Fix Factory of Sound 26ης Οκτωβρίου 15 Θεσσαλονίκη

Το συγκρότημα που άλλαξε για πάντα το τοπίο του rock’n’roll στην Ελλάδα γιορτάζει 30 χρόνια πορείας στους “κακόφημους δρόμους”! Οι Last Drive μας προσκαλούν σε μια αναδρομή στις τρεις δεκαετίες της ύπαρξής τους, υποδεχόμενοι on stage φίλους και συνοδοιπόρους, σε μια βραδιά που στην πραγματικότητα αποτίει “φόρο τιμής” σε ολόκληρη την εγχώρια rock σκηνή, αυτή που – με όλες τις ιδιαιτερότητες, τις αδυναμίες και, εν τέλει, την αθωότητά της – αποτέλεσε σύντροφο και στήριγμα για πολλούς από εμάς, όλα αυτά τα χρόνια.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε:
Θεσσαλονίκη


2. BLOGOVISION 2013 - THE PARTY Τώρα Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι)
You Rocked The Vote. Time To Celebrate It!
Το party που θα μάθουμε την τελική 20άδα - έκπληξη??? , που θα χορέψουμε - boogie??? - και που θα πιούμε στην ειδική τιμή των 4,5 ευρώ το ποτό:-)
DJ sets: One Man Show Studio, Space age Disco, Influences Only, Λουκάς, Cartoon Dandy, GeoPap. Special gig: Crosnik. Hosts: Nikisot & Foteineli.

Happy Hour με φτηνά ποτά στα 4,5 ευρώ ως τις 02:00.
Eίσοδος Ελεύθερη


3. Lucky Funeral   
Πέμπτη 19/12 Koo-Koo Bar, Ιάκχου 17 Γκάζι (Αθήνα)
Στις 19 του Δεκέμβρη οι Lucky Funeral δίνουν ραντεβού με το κοινό τους, στο Koo Koo Bar.
Κλείνοντας το πρώτο μέρος της ελληνοευρωπαϊκής τους περιοδείας, κάνουν μια στάση στη βάση τους, την Αθήνα, για ένα και μόνο live.
Θα παρουσιάσουν τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ “Find Your Soul In Beautiful Lunatics”
καθώς κ τραγούδια από προηγούμενες δουλειές τους, συνδυάζοντας το προσωπικό τους στυλ με progressive, sludge στοιχεία και εναλλακτικά ακούσματα Μαζί τους θα είναι οι Θεσσαλονικείς Agnes Vein και οι Zagreus (που θα ανοίξουν τη βραδιά κάνοντας την παρθενική τους εμφάνιση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου