Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Maleficent- Δείτε το πρώτο trailer με την Angelina Jolie

To Maleficent είναι ένα επικό σκοτεινό θρίλερ παραγωγής της Walt Disney Pictures. Tην ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Robert Stromberg και πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie



Η Maleficent είναι μια ιστορία όχι ευρέως γνωστή για τον ίσως πιο αναγνωρίσιμο κακοποιό της Disney στο παραμύθι Ωραία Κοιμωμένη, 1959.
Μια όμορφη και αγνή νεαρή γυναίκα, η Maleficent ζει μια ειδυλλιακή ζωή, σε ένα ειρηνικό Βασίλειο μέσα στο δάσος, ώσπου μια μέρα, η εισβολή του στρατού απειλεί την αρμονία της ζωής των κατοίκων και τη δική της.
Η Maleficent αποδεικνύετε η προστάτιδα αυτής της γης, αντιμετωπίζοντας όμως μια μεγάλη προδοσία, η αγνή της καρδιά αρχίζει να μετατρέπετε σε πέτρα. Αναζητώντας τους υπεύθυνους για αυτή την πράξη έρχεται αντιμέτωπη με τον διάδοχό του βασιλιά, αποτέλεσμα της μάχης αυτής ήταν μια κατάρα που έπεσε στο νεογέννητο βρέφος του, την Aurora. Καθώς όμως το παιδί μεγάλωνε, η Maleficent συνειδητοποίησε ότι η Aurora είναι αυτή που κρατά το κλειδί για την ειρήνη στο Βασίλειο και ίσως για την πραγματική ευτυχία της.


             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου