Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Manchester United Class of '92 ταινία για την ομάδα που έγραψε ιστορία

Ντοκιμαντέρ για την παρέα που έγραψε Ιστορία με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπέκαμ, Σκόουλς, Γκίγκς, Μπατ και τα αδέρφια Νέβιλ.


Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Old Trafford παίζουν μπάλα για μια τελευταία φορά, όχι στο γρασίδι που τους ανέδειξε, αλλά στο σελιλόιντ. Η ταινία «the class of 92’», που ετοιμάζεται από τους δημιουργούς του βραβευμένου ντοκιμαντέρ για τον αδικοχαμένο πιλότο της F1 Αϊρτον Σένα, σκιαγραφεί τα πορτρέτα έξι κορυφαίων ποδοσφαιριστών που αναδείχτηκαν μέσα από τον σύλλογο και έπειτα δόμησαν την ομάδα που κυριάρχησε στην Αγγλία για είκοσι χρόνια.

Η παρέα που έγραψε ποδοσφαιρική ιστορία με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελείται από τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκίγκς, Νίκι Μπατ και τα αδέρφια Φιλ και Γκάι Νέβιλ, με τους πέντε να έχουν αποσυρθεί και μόνο τον Γκίγκς να συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα, οι έξι «διάβολοι» είχαν πολλά να πουν στη μία και μοναδική μέρα που συναντήθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας – ντοκιμαντέρ.

Η ταινία που βασίστηκε σε μια ιδέα του Γκάρι Νέβιλ, καλύπτει το χρονικό διάστημα από το 1992 φτάνοντας στον θρίαμβο του 1999, όπου η ομάδα κατάφερε να κάνει χατ τρικ στα κύπελλα κατακτώντας την Πρέμιερ Λιγκ, το κύπελλο Αγγλίας αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ.


               




Πηγή : Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου