Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

O Tom Araya αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης του Dave Lombardo από τους Slayer

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Steppin' Out, o frontman των Slayer,  Tom Araya αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησης του Dave Lombardo από την μπάντα τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Το θέμα δημιουργήθηκε ως εξής: ο Dave έπαιζε μαζί μας για κάποιο διάστημα σαν μέλος της μπάντας αλλά δεν ήταν συνεταίρος στους Slayer. Όπως ισχύει σε όλα τα πράγματα σαν αυτό, πρέπει να κάνεις συμφωνίες ώστε κανένας να μην νιώθει ότι εξαπατάται. Αντιμετωπίζαμε διάφορα θέματα και τελικά μας έφερε σε μια θέση όπου έπρεπε να βρούμε κάποιον για να τον αντικαταστήσουμε.


Αυτό δεν του άρεσε και αποφάσισε να πει στον κόσμο μέσω του Facebook για θέματα που αφορούν το εσωτερικό της μπάντας και είναι ιδιωτικά. Ήταν λάθος αυτό και έφερε αναστάτωση. Πολλοί από τους ισχυρισμούς του ήταν αναληθείς. Μέρος της συμφωνίας ήταν ότι δεν κάνει κάτι τέτοιο.
Ο Kerry, o Jeff κι εγώ μιλήσαμε στο τηλέφωνο και αποφασίσαμε από κοινού να αφήσουμε τον Dave να φύγει και να τηλεφωνήσουμε στον Paul. Ο Paul είπε ότι θα επέστρεφε ευχαρίστως. Έδωσε ξανά ζωή στις ζωντανές μας εμφανίσεις.»


                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου