Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Οι Motorhead αναβάλλουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία

Την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, που ήταν προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο, αναγκάστηκαν να αναβάλλουν οι Motorhead λόγο της κακής υγείας του εμβληματικού frontman της μπάντας, Lemmy. Με μία δήλωση στην επίσημε σελίδα της μπάντας στο Facebook  ο  Lemmy ανακοίνωσε την αναβολή των συναυλιών, που ήταν προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο, για τις αρχές του επόμενου έτους.Αναλυτικά η δήλωση του Lemmy :

«Πρέπει δυστυχώς να σας ενημερώσω ότι οι Motörhead αναγκάστηκαν να αναβάλουν την επερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Πήραμε αυτή την απόφαση καθώς δεν είμαι ακόμη αρκετά έτοιμος ώστε να βγω στο δρόμο και δουλεύω για να αποκτήσω ξανά καλή υγεία. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να ξεκινήσω να προωθώ μη αλκοολούχα ποτά, αλλά πρέπει να αναμορφώσω τομείς της ζωής μου για να βεβαιώσω ότι μπορώ να επανέλθω στη καλύτερη φυσική κατάσταση και πιο ισχυρός από ποτέ.

Απογοητεύομαι υπερβολικά όταν πρέπει να πω ότι δεν ήμουν αρκετά έτοιμος βγω στο δρόμο, αλλά θα ήμουν περισσότερο απογοητευμένος εάν έβγαινα και έδινα μέτριες συναυλίες [...]. Όταν οι άνθρωποι έρχονται σε μια περιοδεία των Motörhead, θέλουν να δουν μια συναυλία των Motörhead, κι αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα έχετε μόλις θα είμαι και πάλι σε φόρμα.

Κατανοώ και εκτιμώ την υπομονή σας... Να ξέρετε ότι μέρα με τη μέρα γίνομαι δυνατότερος, οπότε αναμείνατε μέχρι την επόμενη άνοιξη. Θα σας δούμε τότε.

Σας ευχαριστώ όλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου