Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Psyanide : Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους και τα σπάει!

Όλα ξεκίνησαν το 2010 στην Κατερίνη όταν μια παρέα φίλων που ήταν μαθητές ακόμη αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια μεταλ μπάντα. Ήτανε τότε ο Κώστας Αλβανός με τον Γιώργο Καραζώη στις κιθάρες, ο Δημήτρης Χατζηκωσταντίνου στο μπάσο. ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στα ντράμς και ο Διονύσης Κλόκας στα φωνητικά.
Η πρώτη αυτή σύνθεση της μπάντας είχε το όνομα Mutilated Corpses. 

Αμέσως μετά τις πρώτες πρόβες η μπάντα άρχισε να κάνει διάφορες  live εμφανίσεις μαζί με άλλες μπάντες της πόλης  ή και με μπάντες από τις γύρω περιοχές προσπαθώντας να κάνουν όνομα στην περιοχή τους. 

Όταν άλλαξε σημαντικά το line-up της μπάντας  το μπάσο ανέλαβε ο Κώστας Ζορμπάς και τα τύμπανα ο Βασίλης Κουϊμτζίδης η μπάντα υπό καινούριο όνομα το Psyanide άρχισε να διευρίνει το κύκλο των live εμφανίσεών της παίζοντας πλέον και σε άλλες πόλεις όπως π.χ. Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η μπάντα αποφάσισε να ηχογραφήσει το πρώτο της EP. 
Στην αρχή η ηχογράφηση αργούσε αρκετά λόγο διάφορων προβλημάτων που προέκυπταν όμως τελικά με παραγωγό τον Τάκη Δαλαμήτρα  η μπάντα ηχογράφησε το πρώτο της ΕΡ με τίτλο ''A Violent Stating'' στα υπερσύγχρονα Dare Studio Recordings της Κατερίνης. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε το Lernea Hydra και είναι αυτό που βλέπεται στην αρχή του άρθρου, ενώ παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα από τα κομμάτια του καινούριου ΕΡ με τίτλο ''Departure'' 

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με την μπάντα πατήστε στο παρακάτω link https://www.facebook.com/PsyanideOfficialBand?ref=ts&fref=ts

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου