Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ντοκιμαντέρ για τους Daft Punk

Το dance ντουέτο των ιδιόρρυθμων Γάλλων, Thomas Bangalter και Guy - Manuel de Homem - Christo a.k.a Daft Punk, θα είναι πρωταγωνιστές σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τις μελλοντικές γενιές.


Μια ώρα με εικόνες και μουσική αφιερωμένη στο πιο μυστήριο δίδυμο της μουσική σκηνής, σε ένα ντοκιμαντέρ με την υπογραφή του BBC και του Canal Plus, θα εξιστορεί τη γέννηση των επιτυχιών του διάσημου ντουέτου, από το 1993 μέχρι και την πλατινένια επιτυχία του τελευταίου τους άλμπουμ «Random Access Memories» και του single «Get Lucky».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των παραγωγών, το ντοκιμαντέρ για το διάσημο δίδυμο που κρατάει κρυφά τα πρόσωπά του πίσω από τις μάσκες, από το 1997 που κυκλοφόρησε το «Homework», θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Η καριέρα των Daft Punk εκτείνεται είκοσι χρόνια ενώ πολλές επιτυχίες έχουν προκύψει από τα συνολικά τέσσερα στούντιο άλμπουμ που έχουν στο ενεργητικό τους.

Η εκκίνηση της μουσικής τους διαδρομής έγινε με το «Homework» του 1997 από το οποίο προέκυψε το «Around the world», που στη συνέχεια έγινε ένα από τα σημεία αναφοράς της ηλεκτρονικής και όχι μόνο μουσικής σε όλο τον κόσμο. Το 2001, ακολούθησε το «Discovery» με το κομμάτι «One more time» να γίνεται μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.


Τέσσερα χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το «Human After All» και το άλμπουμ με τη μουσική για την ταινία «Tron: Legacy».

Η τελευταία τους δουλειά, «Random Access Memories», εξερευνώντας - με τη βοήθεια της τεχνολογίας - μουσικά μονοπάτια που οδηγούν σε λεπτά συναισθήματα, σημείωσε παγκόσμια επιτυχία η οποία επιβραβεύτηκε και στα Grammy Awards.

Οι Daft Punk είναι σίγουρο, πλέον, πως ξέρουν την μυστική συνταγή να γράφουν μελωδίες που κάνουν «αρμένικη βίζιτα» στα μουσικά δωμάτια του μυαλού.






Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου