Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τα καλύτερα single που κυκλοφόρησαν το β` 15θήμερο του Φλεβάρη

Ακούμε ότι single κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα μαζεμένα κάνοντας σας την ζωή πιο εύκολη.
                     
                                         

                                                        
                                                               

                                                        


                                                                The Horrors- I See You
''Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να γράφουμε μουσική που σε ανεβάζει και σε κάνει να χορεύεις''. Δήλωσε ο Rhys Webb στο μουσικό περιοδικό ΝΜΕ κάποια στιγμή πριν από λίγο καιρό.Το κομμάτι I See You που είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο 4ο δίσκο της μπάντας δικαιώνει απόλυτα τις δηλώσεις του.
       
                                


                                                         Cloud Nothings- Psychic Trauma
To δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η του Απρίλη. Το κομμάτι δείχνει απόλυτα τις διαθέσεις τις μπάντας που μετά το ''Attack On Memory'' του 2012 η αλήθεια είναι πως ανέβασε πολύ τις προσδοκίες των φίλων της μπάντας. Το Psychic Trauma δίνει πάντως την εντύπωση ότι θα τα καταφέρουν μια χαρά.






                                                                       Juce- Call You Out   
H αναβίωση του R&B της δεκαετίας του 90 είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των χίπστερς ιδιαίτερα στην Μ. Βρετανία τον τελευταίο καιρό. Εντούτοις το τρίο από το Λονδίνο οι Juce το κάνουν με έναν πιο τρόπο που γοητεύει αποφεύγοντας την ειρωνεία των χιπστεράδων .

              




                                                          Thee Oh Sees- Penetrating Eye
Έδωσαν τέλος στην φημολογούμενη διάλυσή τους με τον καλύτερο τρόπο, ανακοινώνοντας καινούριο άλμπουμ. Έτσι το πρώτο single έκανε την εμφάνισή του και δείχνει την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται η μπάντα. Ο γνώριμος ήχος της μπάντας που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είσαι μέσα σε ένα καλό όνειρο η μήπως ζείς κάποιον εφιάλτη.

                                



                                                           Chvrches- Do I Wanna Know 
To electro τρίο από την Σκωτία οι Chvrches που γνωρίζει την επιτυχία μετά την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ, διασκεύασε και ηχογράφησε την μεγάλη επιτυχία των Arctic Monkeys, ''Do I Wanna Know''. Η Ηχογράφηση έγινε στα πλαίσια  μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αυστραλία και οι Chvrches κατάφεραν να αλλάξουν σημαντικό το κομμάτι και να το φέρουν στα μέτρα τους χωρίς αυτό να χάσει καθόλου από την αρχική του γοητεία.

              



                                                    Four Tet and Terror Danjah -Killer 
Tον περασμένο Νοέμβρη ο Kieran Hebden (Four Tet) είχε προαναγγείλει την συνεργασία του με τον Terror Danjah μέσω του twitter. Τώρα λοιπόν μας ήρθε το πρώτο κομμάτι- δυναμίτης της συνεργασίας του βετεράνου του grime παραγωγού με τον Four Tet. Tο αποτέλεσμα  μοναδικό.


 



                                                         Radkey- Digging The Grave 
Οι punk-rock αδελφοί Radkey από το Missouri των Η.Π.Α. μας έχουν εντυπωσιάσει ήδη από τις προηγούμενες κυκλοφορίες και συνεχίζουν να το κάνουν σε κάθε τους κυκλοφορία, δείχνοντάς μας πως μια μεγάλη μπάντα έχει γεννηθεί.Αυτή τη φορά το κομμάτι βέβαια είναι διασκευή στους μεγάλους Faith No More και στο single τους του 1995 ''Digging The Grave'' αλλά η ερμηνεία των Radkey είναι πάρα πολύ καλή γεμάτη ένταση και δύναμη. Για να ακούσετε το κομμάτι πατήστε  εδώ.








Πηγή : NME/ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου