Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Live N Roll- Τα καλύτερα live της εβδομάδας

Μπήκαμε στον Δεκέμβρη λοιπόν και στην πρώτη του εβδομάδα κιόλας θα μπούμε σε εορταστικό κλίμα, αφού σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής πρόκειται να επισκεφτούν τη χώρα μας. Εντάξει το ξέρω με τόσα live δύσκολα να πάς σε όλα αν και θα το ήθελες, λίγος χρόνος, πολύ δουλειά, λίγα λεφτά. Να παίζει η αγαπημένη σου μπάντα και εσύ να μην έχεις λεφτά ούτε για το εισιτήριο είναι γενικά μια κατάσταση ψυχοφθόρα. Όμως μην πτοείστε αλάνια μου, απο την στιγμή που ζούμε την αναβίωση των 80`s, δεν μπορεί όπου να `ναι θα ακουστεί επιτέλους ένα ''Ντουυυυ...''



1. The Black Angels 
Τετάρτη 4/12, Fuzz Live Music Club (Αθήνα) SOLD OUT!
Πέμπτη 5/12, Mylos Club (Θεσσαλονίκη)
Ξέρω θα μου πείτε τώρα ότι το ξέρετε ήδη, άλλωστε η συναυλία των Black Angels στην Αθήνα έχει κάνει Sold Out περίπου δέκα ημέρες πριν από την πραγματοποίησή της. Όμως είναι αδύνατον να μην αναφέρεις έστω και κάτι για το ίσως πιο πολυαναμενόμενο live της χρονιάς.

Οι Τεξανοί Black Angels, η κορυφαία psych rock μπάντα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα! Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικού 4ου album τους, “Indigo Meadow”, οι συνιδρυτές του περίφημου Austin Psych Fest θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας για να δώσουν δύο μοναδικές συναυλίες, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στο Mylos Club (Θεσσαλονίκη).

2. Peter Hook (Joy Division) & The Light Play Joy Division`s "CLOSER''  
Παρασκευή 6/12  Gagarin 205 (Λιοσίων 205)
Σάββατο      7/12 8Ball Club Πίνδου 1, Λαδάδικα (Θεσσαλονίκη)
Ήταν Νοέμβριος του 2010 όταν ο Peter Hook, ο θρυλικός μπασίστας των Joy Division, επισκέφθηκε την Ελλάδα μαζί με το νέο του συγκρότημα The Light για να παίξουν το Unknown Pleasures των Joy Division από την αρχή μέχρι το τέλος. Αποτέλεσμα; Δύο sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο Gagarin και στο Eightball Club αντίστοιχα.

Τώρα ο Hooky επιστρέφει για να παίξει αυτή τη φορά ολόκληρο το αριστουργηματικό άλμπουμ των Joy Division “Closer” που όρισε το Post Punk και το New Wave με συνθέσεις όπως τα “Isolation”, “Passover”, “Twenty Four Hours”, “Atrocity Exhibition” , “Heart And Soul” και καλύτερα να σταματήσουμε εδώ γιατί στο τέλος θα αναφέρουμε όλο το άλμπουμ.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ. 20€


3. Rotting Christ Live Gagarin 205 (Λιοσίων 205)
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013- SOLD OUT/ Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
Οι Rotting Christ αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι είναι το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα.
Τα εισιτήρια για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης το συγκρότημα αποφάσισε να κάνει άλλη μια εμφάνιση στο Gagarin 205 την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.
Η προπώληση των εισιτηρίων για την δεύτερη ημέρα θα αρχίσει από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.
Τιμή Εισιτηρίου. 10€    Σημεία προπώλησης: Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210-3304133/ Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210-3801464


4. The Tiger Lillies & Opera Chaotique
Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2013 Stage Club, Ήρας και Φιλίππου (Λάρισα)
Το πιο παράξενο αλλά άκρως γοητευτικό βρετανικό avant-garde συγκρότημα παγκοσμίως με μια εκκεντρική μίξη από cabaret, vaudeville και θέατρο δρόμου έρχεται για πρώτη φορα στη Λάρισα για μια μεγάλη συναυλία με νέα αλλά και παλιά τραγούδια από την τεράστια δισκογραφία του. Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο Stage Club μαζί με τους εκρηκτικούς Opera Chaotique που η Λάρισα τόσο πολύ αγαπάει και τους υποδέχεται πάντα με έκδηλο ενθουσιασμό!
Τιμές Εισιτηρίων : Προπώληση: 22 € - Ταμείο: 25 € Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326


5. Nightstalker 
Παρασκευή 6/12 8Ball Club Πίνδου 1, Λαδάδικα (Θεσσαλονίκη)
Σάββατο      7/12 Club Stage Ήρας και Φιλίππου (Λάρισα)
Από τη μια η γνήσια rock ‘n roll στάση τους και από την άλλη η συνεχής παρουσία τους επί σκηνής, με δεκάδες live τα τελευταία χρόνια, τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα. Μαζί με το σεβασμό των απανταχού φίλων του stoner rock και του rock γενικότερα. Το καλοκαίρι του 2012 βγήκε η καινούρια κυκλοφορία της μπάντας, με τίτλο ‘Dead Rock Commandos’, που κυκλοφόρησε απο το αμερικάνικο label ‘Small Stone’.
Τιμή Εισιτηρίου : 10 €  (και στα δυο live)






Πηγή : Jumpingfish.gr, Facebook




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου