Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

H Μπάντα Της Ημέρας : Royal Blood

Εντάξει η αρχική σκέψη μου ήταν όσο θα διαρκέσει η Blogovision να σταματούσα την στήλη για να μην σας φορτώνω υπερβολικά με πληροφορίες σχετικές με καινούρια μουσική, για μένα δεν θα άλλαζε κάτι αφού την Blogovision απλά την φιλοξενούμε και είναι ο Thanos K. ο υπεύθυνος. Όμως κατάφερα να αντέξω μόλις μια μέρα στο να μην τσεκάρω καινούριες μπάντες. Απο την στιγμή που το κάνεις όμως, μόλις  ανακαλύψεις κάτι το αξιόλογο, είναι δύσκολο να μην το μοιραστείς. Έτσι μοιραία λοιπόν επιστρέφει η στήλη με αποχή μόλις μιας ημέρας, στο κάτω- κάτω της γραφής πάντα υπάρχει χώρος για καλή μουσική!


Η μπάντα που θα μας απασχολήσει σήμερα έχει για έδρα της το Μπράϊτον της Αγγλίας και αποτελείται απο δυο άτομα τους Mike Kerr (φωνητικά, μπάσο), Ben Thatcher (τύμπανα), ναι καλά το διαβάσατε ο άλλος με το επώνυμο Θάτσερ θέλει να κάνει καριέρα. Η μόδα του duo στο ροκ είναι καινούρια σχετικά (λέω μόδα και σας θυμίζω : Drenge, Soouthern, Ruen Brothers) και είμαι σίγουρος ότι όλες αυτές οι μπάντες έχουν στο μυαλό τους τον Jack και την Meg White όταν ξεκινάνε.

Με εμφανής της επιρροές των White Stripes αλλά και τα στοιχεία από τους Led Zeppelin η μπάντα απο την Βρετανία μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη της δουλειά, το single ''Out Of The Black'' και έχει συμβόλαιο με την Black Mammoth Records.


             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου