Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Παρακολουθήστε ένα ξεκαρδιστικό απόσπασμα από τα γυρίσματα του Breaking Bad

* Όσοι ακόμη δεν έχετε δέι το τέλος της σειράς, μην συνεχίσετε την ανάγνωση το κείμενο περιέχει σημαντικές spoil επισημάνσεις!


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που θρηνήσαμε τον Walter White όταν υπό τους ήχους του Baby blue των Badfinger άφηνε την τελευταία του πνοή στην τελευταία σκηνή της επιτυχημένης σειράς. Ο χρόνος που μεσολάβησε, περίπου 8 εβδομάδες ήταν αρκετός για την Sony πάντως για να κυκλοφορήσει το Breaking Bad : The Complete Series.
Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο box set το οποίο περιέχει, μέσα σε ένα αντίγραφο του βαρελιού με τα λεφτά, ολόκληρες και τις πέντε σεζόν συν 55 ώρες από σπέσιαλ υλικό, ένα 16σέλιδο βιβλιαράκι με ένα γράμμα από τον Vince Gilligan, ένα αναμνηστικό νόμισμα και μια Los Pollos Hermanos ποδιά για όποτε θέλετε να απολαύσετε τις σπεσιαλιτέ του. Το πιο σημαντικό σίγουρα είναι ένα δίωρο ντοκυμαντέρ για το ποιος φτιάχτηκε η τελευταία σεζόν (Creating The Final Season Of Breaking Bad), το οποίο δείχνει όλη την επίπονη διαδικασία του να παραχθεί ένα ικανοποιητικό τέλος. Το περιοδικό Rolling Stone αποκάλυψε εχθές το βράδυ ένα μικρό ξεκαρδιστικό απόσπασμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας  εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου