Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Καινούρια βίντεο από Arcade Fire και U2

Βίντεο κλιπ για το κομμάτι τους ''Afterlife'' από τον τελευταίο δίσκο Reflektor έδωσαν στην δημοσιότητα οι Arcade Fire πριν από λίγες ώρες. Στο βίντεο που έχει σκηνοθετήσει ο Emily Kai Bock δεν εμφανίζεται κανένα από τα μέλη του συγκροτήματος και οι πρωταγωνιστές του σε καμιά περίπτωση δεν τηρούν τον κώδικα  ενδυμασίας που είχαν θέσει οι Arcade Fire για τα Live τους. To βίντεο ξεκινάει με ένα οικογενειακό δείπνο, όπου λείπει η μητέρα, μέσα σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα και μετά συνεχίζει στα όνειρα των πρωταγωνιστών. Για να παρακολουθήσετε το καινούριο βίντεο κλιπ πατήστε εδώ


Εκεί που λές πάει γλιτώσαμε από αυτούς, πάντα θα γίνει κάτι και θα βρεθούν πάλι στο προσκήνιο. Ο Bono και η παρέα του τα έχουν κάνει θάλασσα εδώ και χρόνια και πλέον ότι και να κάνουν ο κόσμος το βλέπει με δυσπιστία. Κορυφαίο το γεγονός ότι πριν από μερικά χρόνια όταν έπαιζαν στην γενέτειρά τους το Δουβλίνο, οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η συναυλία τους έκαναν μήνυση για ηχορύπανση και τους ανάγκασαν να πληρώσουν πρόστιμο 50.000 ευρώ. 
Αυτή την φορά λοιπόν οι U2 χτυπάνε με ένα καινούριο κομμάτι το ''Ordinary Love'' το οποίο θα είναι η συνεισφορά τους στην καινούρια βιογραφική ταινία για τον Νέλσον Μάντελα,  Long Walk To Freedom. Είχαμε ακούσει αποσπάσματα του κομματιού στο trailer της ταινίας, τώρα όμως οι U2  το κυκλοφόρησαν στο youTube μαζί με ένα βίντεο κλιπ με τους στοίχους του κομματιού. Για να το παρακολουθήσετε πατήστε εδώ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου