Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Morrisey :'' Δυστυχώς δεν είμαι ομοφυλόφιλος''

Με μια δήλωσή του, που έστειλε στο site των φαν του, βάζει τα πράγματα στην θέση τους ο Morrissey.Η διευκρινιστική αυτή δήλωση έγινε μετά τον ντόρο που ξέσπασε με την κυκλοφορία της πολύ αναμενόμενης αυτοβιογραφίας του την προηγούμενη βδομάδα.  Σε μία ενότητα ο διάσημος τραγουδιστής- συνθέτης περιγράφει την πρώτη του σχέση με άντρα και την οικειότητα στην οποία είχε περιέλθει με τον Jake Owen Walters.

Συγκεκριμένα ο Morrissey δήλωσε
''Δυστυχώς δεν είμαι ομοφυλόφιλος (Homosexual), στην πραγματικότητα είμαι ανθρωποσέξουαλ (Humasexual είναι η λέξη που χρησιμοποιεί) . Νοιώθω έλξη (Σεξουαλική) για τους ανθρώπους. Φυσικά όμως όχι για πολλούς''
Με την δήλωσή του αυτή ο Morrissey αυτό που θέλει να τονίσει δεν είναι φυσικά οι σεξουαλικές του προτιμήσεις αν και μοιάζει να είναι το προφανές. Ο Morrissey με αυτές τις αποκαλύψεις αλλά και τις δηλώσεις που κάνει στέλνει ένα βέβαιο μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας, απορρίπτοντας τα στερεότυπα των κοινωνιών και κάνοντας σαφές πως στο κρεββάτι δεν υπάρχουν άντρες και γυναίκες, αλλά μόνο άνθρωποι και πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όλους.

Η ακριβής δήλωση του Morrissey
"Unfortunately, I am not homosexual. In technical fact, I am humasexual. I am attracted to humans. But, of course ... not many".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου