Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Live N Roll - Τα καλύτερα του τριημέρου

Όπως και την προηγούμενη Παρασκευή έτσι και σήμερα πιστοί στο ραντεβού μας για να σας προτείνουμε και πάλι τα καλύτερα, κατά την γνώμη μας πάντα, event που θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα αυτό το τριήμερο. Ελπίζουμε λοιπόν και αυτήν την βδομάδα να σας βοηθήσουμε να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο. Καλή διασκέδαση....



Dead Meadow σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν οι Αμερικανοί Stoner/psychedelic rockers από την Ουάσιγκτον.Η μπάντα έχει δημιουργηθεί το 1998 και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 8 στούντιο άλμπουμ και ένα live. Πρόκειται για μία επιτυχημένη μπάντα που το όνομά της είναι θρυλικό στους φίλους του είδους οι οποίοι φυσικά δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Οι Dead Meadow θα εμφανιστούν τo Σάββατο 26/10 στην Αθήνα στο πολύ όμορφο six d.o.g.s.(Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) ενώ στην Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν στο πασίγνωστο 8 Ball Club την επόμενη μέρα. Η είσοδος και στο ταμείο και των δυο συναυλιών θα είναι 18 ευρώ.




DEUS EX  MACHINA Οι ''Από Μηχανής Θεοί'' θα εμφανιστούν το Σάββατο 26/10 στο Club Stage της Λάρισας (Ήρας και Φιλίππου)έχοντας στις βαλίτσες τους τον καινούριο τους δίσκο. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Clerks Conspirasy οι οποίοι αποτελούνται από πρώην μέλη των αγαπημένων Ziggy Was. Οι πόρτες του Stage Θα ανοίξουν στις 21:30 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 7 ευρώ.









Opera Chaotique Θα εμφανιστούν την Κυριακή 27/10 στο Club Stage της Λάρισας (Ήρας και Φιλίππου) με το καινούριο τους σόου ''Mαρκήσιος Ντε Σάντ''.
Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Tenorman και τον Voodoo Drummer και ήδη έδωσαν μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε Βερολίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Αθήνα,Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Βρότσλαβ και σε πολλές πόλεις της Πορτογαλίας, ενώ έχουν συνεργαστεί με τους Jolly Jumper (NR), Louisiana Red, Bob Brozman, Blaine Reininger και Angela Brown (US).
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:30 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ.




Αxel Ο Αxel θα παρουσιάσει το καινούριο του set στα deck`s του θρυλικού Συλλόγου φίλων ροκ μουσικής Δον Κιχότης στην Κατερίνη (Κρυστάλη 6, κέντρο). Φέρνοντας μαζί του ένα ηχοσύστημα που θα ξεσηκώσει όλο το κέντρο της πόλης ο μέτρ του είδους Αxel για άλλη μια φορά θα παρασύρει το κοινό στους Deep House/ Techno ρυθμούς του. Την βραδιά θα ανοίξει ο πολλά υποσχόμενος Thanos K. Είσοδος Ελεύθερη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου