Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Οι Daft Punk ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το '''Random Acces Memories'' Boxset αξίας 175 £

Ακολουθώντας την απόλυτη μόδα οι Daft Punk δεν θα χάσουν ούτε αυτοί την ευκαιρία να αυξήσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό κυκλοφορώντας, μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου άλμπουμ Random Acces Memories, εν όψει κaι των εορτών μια καινούρια Deluxe έκδοση.
Το καινούριο Boxset θα περιέχει ένα βαρύ βινύλιο, κάποια σκίτσα-σχέδια από τα κράνη που χρησιμοποίησαν καθώς και γνήσιες ταινίες από το βίντεο του ''Lose your self to Dance'' .Αναλυτικά η καινούρια έκδοση θα περιέχει μια ειδική έκδοση 180 γραμμαρίων διπλό βινύλιο και ένα 10'' βινύλιο με συνέντευξη του Giorgio Moroder ηχογραφημένη κατά την περίοδο που γραφόταν το ''Giorgio by Moroder''. Το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης διάφορα αναμνηστικά και συλλεκτικά, ανάμεσά τους ένα 56σέλιδο βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο γεμάτο με φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ.



Άλλα αντικείμενα που αναφέρονται είναι δύο σχέδια από κράνη- ρομπότ που είναι και το σήμα κατατεθέν του άλμπουμ καθώς και μια 70 χιλιοστών λωρίδα φιλμ που περιέχει 5 διαφορετικά καρέ από το βίντεο του ''Lose your Self to Dance'', ένα καδράκι με ένα χρυσό- ασημί μέταλλο και τέλος επαναχρησιμοποιήσιμο USB που περιέχει υψηλής ανάλυσης ψηφιακά αρχεία ήχου από τα 13 κομμάτια συμπεριλαμβανομένου και του Ιαπωνικού Bonus track ''Horizon'' και ένα remix του ''Get Lucky '' από την ίδια την μπάντα.
Το '' Random Acces Memories '' είχε κυκλοφορήσει επίσημα στις 17 Μαίου 2013 και ακόμα παραμένει ένα από τα πιο άλμπουμ με τις πιο πολλές πωλήσεις στην Αγγλία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου