Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

H επόμενη ταινία του Ταραντίνο θα είναι γουέστερν

Ο Quentin Tranatino εμφανίστηκε εχθές το βράδυ στην εκπομπή The Tonight Show, και αποκάλυψε πως και η επόμενη ταινία του θα είναι γουέστερν όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι συνέχεια του Django Unchained. Ο σκηνοθέτης δήλωσε πως του άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία το να φτιάξει το Django και τον ενέπνευσε στο να κάνει και άλλη μια ταινία αυτού του είδους.
''Διασκέδασα τόσο πού φτιάχνοντας το Django και μου αρέσουν τόσο πολύ τα γουέστερν, που είπα στον εαυτό μου ΟΚ ας κάνω άλλη μια, τώρα που ξέρω τι κάνω.'' Ο Ταραντίνο εμφανίστηκε στην εκπομπή στα πλαίσια της προώθησης του με σκληρό εξώφυλλο βιβλίου του Django Unchained.

Παλιότερα όταν ο διάσημος σκηνοθέτης είχε δηλώσει πως το Django είναι το δεύτερο μέρος μιας ''ιστορικής'' τριλογίας, το πρώτο ήταν το Inglorious Basterds και το τρίτο θα είναι το επόμενο, ένας εκ των πρωταγωνιστών του Django ο αυστριακής καταγωγής ηθοποιός Christofer Waltz είχε φτιάξει ένα σατυρικό, ξεκαρδιστικό βίντεο όπου παρουσίαζε τον Χριστό ως έναν σκληρό τιμωρό. Το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου